發新話題

厄運降臨...

引用:
原帖由 發發發貓貓 於 2015-3-2 19:24 發表

用手機下載球探體育比分apps, 版面打開大細, 你會見到歐盤
lets say今朝場波, 大細由2/2.5 落到 2, 代表買細既人係比較多, 所以莊家要贏你地錢就必須開大波, 加上馬會超自然現象發生, 機會當然大大提高啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 發發發貓貓 於 2015-3-2 19:27 發表

lets say今朝場波, 大細由2/2.5 落到 2, 代表買細既人係比較多, 所以莊家要贏你地錢就必須開大波, 加上馬會超自然現象發生, 機會當然大大提高啦
先謝過,是否睇落飛的公司愈多,就可以信賴?
画人画虎难画骨,知人知面不知心
逢人且说三分话,未可全抛一片心
君子小人難劃分,口蜜腹劍要小心

引用:
原帖由 思琳 於 2015-3-2 19:45 發表

先謝過,是否睇落飛的公司愈多,就可以信賴?
唔一定, 飛數只係one of indicator, 同你睇馬仔落飛一樣道理

引用:
原帖由 發發發貓貓 於 2015-3-2 19:53 發表
唔一定, 飛數只係one of indicator, 同你睇馬仔落飛一樣道理
現象(一) 馬會尾場經常開2.5大, 呢種波係最易買, 每朝訓醒, 平注買大就得手, 由其係當歐盤細波落飛, 開大波機會大大提高由90%去到99.99%

sorry,可能我問得唔清楚,my mean is 如果只得一間公司細波落飛VS多過一間公司細波落飛 or 大波落飛

呢90%會有怎樣的變化,我唔識賭波&睇盤,所以可能問左D好傻仔既問題

求指點

引用:
原帖由 思琳 於 2015-3-2 20:09 發表

現象(一) 馬會尾場經常開2.5大, 呢種波係最易買, 每朝訓醒, 平注買大就得手, 由其係當歐盤細波落飛, 開大波機會大大提高由90%去到99.99%

sorry,可能我問得唔清楚,my mean is 如果只得一間公司細波落飛VS多過一 ...
要多間公司同一方向落細飛, 開大機會才會大大提升

引用:
原帖由 發發發貓貓 於 2015-3-2 20:17 發表

要多間公司同一方向落細飛, 開大機會才會大大提升
個別公司喜歡製造假象, 所以要睇多幾間, 你只要相信入波數量, 角球次數, 邊隊贏都係人為, 自然會容易揀得岩

引用:
原帖由 發發發貓貓 於 2015-3-2 20:20 發表

個別公司喜歡製造假象, 所以要睇多幾間, 你只要相信入波數量, 角球次數, 邊隊贏都係人為, 自然會容易揀得岩
Wow,好深澳,唔係好識,不過都多謝先

今朝果場細波無飛到, 所以開唔到大, 留意埋聽日

現象1⃣️數據開唔到大,就會和

引用:
原帖由 紅山綠水 於 2015-3-3 11:33 發表
現象1⃣️數據開唔到大,就會和
兩者其實係無關係

發新話題