發新話題

小試牛肉刀,星期日 7場4,5,6,7球 29場4,5,6,7球 38場大

當然吸引啦,如果想搏多少少可以半大,但全場大就比較穩陣啲

回復 10# 發發發貓貓 的帖子

師兄分析得好好,我之前捉盤都係咁睇,但係就走流咗好多平手盤既和波,當然亦都要睇兩隊近況往績,不過賭博既野好奇妙亦都好好玩!

引用:
原帖由 rickyho彬1 於 2014-10-31 16:00 發表
師兄分析得好好,我之前捉盤都係咁睇,但係就走流咗好多平手盤既和波,當然亦都要睇兩隊近況往績,不過賭博既野好奇妙亦都好好玩!
通常有兩種水位平手盤會和波
第一種係尾盤時轉平半
第二種係上下盤都保持住1.9倍 以上

小試牛肉刀 5場大 8場大 23場大 6場大,4,5,6,7球

5場大
8場大
23場大
6場大,4,5,6,7球

引用:
原帖由 DrHorse 於 2014-10-31 15:12 發表
混合過關 2x1
半場入球大細
主客和
足球過關 2x1
星期五 1
墨爾本城(主) 對 阿德萊德聯(客)
半場入球大細
大[1.5]@2.35
星期五 3
杜塞爾多夫(主) 對 恩高斯達特(客)
主客和
和@3.10

咁買會唔會吸引 d  ...
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

爆曬。。。可怕

引用:
原帖由 rickyho彬1 於 2014-10-31 23:05 發表
5場大
8場大
23場大
6場大,4,5,6,7球

中返依條都唔錯!dr.你買半w仲好分。。。哈哈{o60o}

引用:
原帖由 rickyho彬1 於 2014-10-31 14:43 發表
星期五
1場大(數據和盤口直指入球大)
3場和(兩隊近況都好好,今場大家都五五波,開盤擺明驚你唔識買,和波低水仲要開平手盤?哈,就信你一次)
中返依條都唔錯!dr.你買半w仲好分。。。哈哈

引用:
原帖由 rickyho彬1 於 2014-11-1 08:29 發表

中返依條都唔錯!dr.你買半w仲好分。。。哈哈
1 賠 7 very good !!!
駿薈馬迷會 facebook 專頁
https://www.facebook.com/drhorsehk/

星期六
44和
78大/半大/4,5,6,7球。(半,全場)4:0/4:1/5:0/5:1
101大

引用:
原帖由 rickyho彬1 於 2014-11-1 18:45 發表
星期六
44和
78大/半大/4,5,6,7球。(半,全場)4:0/4:1/5:0/5:1
101大
覺Leo哥話齋!上場大勇冇去馬,領隊被照身體檢查,今場返回主場回馬槍大勝已回!

發新話題